Inboedel opruimen

Door onze jarenlange ervaring in boedelruiming en onze logo vrije auto’s kunnen wij u een maximale privacy garanderen. Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en beschikken over een BTW-nummer.

U moet er toch niet aan denken dat bij het opruimen van de inboedel persoonlijke informatie in verkeerde handen valt?

Woningontruiming Oosterveen zal persoonlijke informatie bij het ontruimen van de inboedel altijd apart houden.

Tenzij anders overeen gekomen komen er tijdens het opruimen van de inboedel geen mensen het pand binnen dan ons eigen personeel.

Veilig en vertrouwt

Inboedel opruimenDoordat wij met gekwalificeerd Nederlands personeel uw boedelruiming uitvoeren en wij hoge eisen stellen aan personeel en uitvoering van de boedelruiming geven wij ten allen tijde 100% tevredenheid garantie.

Deze 100% tevredenheid garantie houdt voor u in dat wanneer u het opruimen van de inboedel uit handen geeft aan boedelruiming Oosterveen u gegarandeerd bent van oplevering aan verhuurder of koper. Eventuele zaken waarop de tegenpartij naderhand bezwaar maakt worden door ons opgelostBij het ontruimen, opruimen en oplevering klaar maken van woningen en bedrijfspanden wordt er pas gefactureerd als u tevreden bent. Wij vragen voor aanvang van boedelruiming geen aanbetaling.

Niet voor niets zijn wij al jaren het vaste adres voor notarissen, executeurs, vincent bereikwoningbouwverenigingen, makelaars en particulieren!

Afspraak is afspraak.

  • NEEM VOOR INFORMATIE GEHEEL VRIJBLIJVEND CONTACT OP OF BEL 06-10674524

    NEEM VOOR INFORMATIE GEHEEL VRIJBLIJVEND CONTACT OP OF BEL 06-10674524